Ένας καθολικός ιερέας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ συνελήφθη καθώς μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ έκανε σεξ με δύο dominatrix στο εσωτερικό εκκλησίας. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ανώνυμος περαστικός βρέθηκε έξω από την εκκλησία του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Pearl River και παρατήρησε ότι τα φώτα της είχαν μείνει αναμμένα παρά το προχωρημένο της ώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε σταμάτησε προκειμένου να ρίξει μια ματιά, μπήκε στο εσωτερικό της εκκλησίας και έπιασε επ’ αυτοφώρω τον ιερέα εν ονόματι Travis Clark να είναι ημίγυμνος και να επιδίδεται σε περιπτύξεις πάνω στην Αγία Τράπεζα μαζί με δύο γυναίκες, ντυμένες με κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η New York Post, σύμφωνα με τον μάρτυρα που βιντεοσκόπησε το περιστατικό και στη συνέχεια το παρέδωσε στις Αρχές, η Αγία Τράπεζα ήταν διακοσμημένη με ποικίλα ερωτικά αξεσουάρ, ενώ ένα κινητό τοποθετημένο σε τρίποδο κατέγραφε την ερωτική πράξη. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αιδεσιμότατο μαζί με τις δύο συνεργούς του, με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Οι δύο γυναίκες, η 41χρονη Mindy Dixon και η 23χρονη Melissa Cheng, είπαν στην αστυνομία ότι βρίσκονταν στην εκκλησία για να βιντεοσκοπήσουν το «παιχνίδι ρόλων» τους με τον ιερέα.

Η 41χρονη Mindy Dixon

Σύμφωνα με το Nola.com, η 41χρονη «αφέντρα» -που είναι και πορνοστάρ- μία ημέρα πριν την άφιξή της στη Λουιζιάνα είχε δημοσιεύσει στα social media ότι θα ταξίδευε για να συναντήσει μια άλλη dominatrix, προκειμένου να «βεβηλώσουν έναν οίκο του Θεού».

Η 23χρονη Melissa Cheng

Ο αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης επισκέφθηκε τον ναό μετά το γεγονός, προκειμένου να αποκαταστήσει την ιερότητα της Αγίας Τράπεζας με ειδική τελετή.

Ο αιδεσιμότατος Clark, ο οποίος χρίστηκε το 2013, καθαιρέθηκε από την Αρχιεπισκοπή μετά τη σύλληψή του.

Ο αιδεσιμότατος Travis Clark

Πηγές: New York Post, Nola.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης