Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εισήχθη και πάλι, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Ο «Καβαλιέρε» είναι 86 ετών και είχε πάρει εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο στις 19 Μαΐου, μετά από 45 ημέρες παραμονής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας πάσχει από μια χρόνια μορφή λευχαιμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε κανονική κλίνη και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Για το Σάββατο είχε προγραμματιστεί σύσκεψη του κόμματός του, Φόρτσα Ιτάλια, στη βίλα του στο Άρκορε, έξω από το Μιλάνο. Σύσκεψη η οποία, φυσικά, ακυρώθηκε.

Υπ. Εξωτερικών: «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ερωτηθείς σχετικά με τη νέα εισαγωγή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, τόνισε ότι αυτή «αφορά εξετάσεις που είχαν ήδη προγραμματιστεί και αποφασίστηκε απλώς να γίνουν λίγες ημέρες νωρίτερα».

Μέσω Ιnstagram, δε, ο Ιταλός υπουργός Υποδομών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, θέλησε να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στον «Καβαλιέρε» και έγραψε «Forza Silvio!» («Δώστου, Σίλβιο!»).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας. Πριν από λίγο έφτασε στο νοσοκομείο η πρωτότοκη κόρη του, Μαρίνα Μπερλουσκόνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης