Για ορισμένους κατοίκους της Ουάσινγκτον η σημερινή ημέρα είναι γιορτή. Έτσι για να γιορτάσουν την εμφάνιση του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, τα μπαρ της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας οργανώνουν ειδικές βραδιές και σπέσιαλ κοκτέιλ.

Το Midlands Beer Garden προτείνει στους πελάτες του μπίρα και μεσκάλ έναντι 5 δολαρίων – ευτελές ποσό σε αυτήν την πανάκριβη πόλη. Οι ιδιοκτήτες του ανάρτησαν στο Instagram ένα φωτομοντάζ όπου εικονίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ ντυμένος με την πορτοκαλί στολή των κρατουμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 76χρονος μεγιστάνας των ακινήτων κατηγορείται ότι προεκλογικά εξαγόρασε τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, καταβάλλοντάς της 130.000 δολάρια ώστε να μην μιλήσει για τη σεξουαλική επαφή που είχαν το 2006. Ο ίδιος αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί της.

Το Union Pub, στη συνοικία του Καπιτωλίου, θα σερβίρει απόψε «Σπέσιαλ κυνήγι μαγισσών», από την αγαπημένη έκφραση του Τραμπ, ο οποίος επιμένει ότι η δίωξή του είναι «πολιτικά υποκινούμενη». Στο μενού, υπάρχει ακόμη το «Στόρμι Μανχάταν» (από το όνομα της Ντάνιελς) αλλά η τιμή του είναι «τσιμπημένη», αφού στοιχίζει «13(0.000) δολάρια». Δεν θα μπορούσε να λείπει και η «Τρίτη του Τακοπίνα» (από το όνομα του δικηγόρου του Τραμπ, Τζο Τακοπίνα): δύο τάκος έναντι 7 δολαρίων, πέντε τάκος για 15 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πολλές αμερικανικές πόλεις η Τρίτη είναι η ημέρα που τα μπαρ σερβίρουν τάκος σε χαμηλή τιμή, η περίφημη Taco Tuesday.

 

 

Το Fight Club, διαφημίζει «την καλύτερη happy hour που έχετε δει ποτέ», με ένα σκίτσο του Τραμπ να κλαίει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Έναντι 10 δολαρίων οι πελάτες του μπορούν να γευτούν ένα «Dark N’Stormy Daniels», ένα «Sad Boys Tea» (Τσάι των θλιμμένων αγοριών» ή ένα «IndictMINT Julep» (λογοπαίγνιο με τις λέξεις «παραπομπή» και «μέντα».

 

 

Η Ουάσινγκτον, μια πόλη όπου η πολιτική κατέχει κυρίαρχη θέση στην καθημερινότητα και τα μπαρ μεταδίδουν απευθείας τα ντιμπέιτ των υποψηφίων στις εκλογές, προσαρμόζεται γρήγορα στις εξελίξεις. Πριν από μερικά χρόνια, ένα μπαρ μετονόμασε τα κοκτέιλ «Moscow Mule» σε «Moscow Mueller», από το όνομα του ειδικού εισαγγελέα που ερευνούσε την παρέμβαση της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης