Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο για λίγες ημέρες αφού προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ανήγγειλε το βράδυ της Πέμπτης ότι σχεδιάζει να εκφωνήσει την κεντρική ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο, πιθανόν στη Φλόριντα, πολιτεία-κλειδί στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Νομίζω ότι θα προσπαθήσω να μιλήσω σε μια προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ του Σαββάτου, αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθεί, όμως θέλουμε να κάνουμε μια συγκέντρωση, πιθανόν στη Φλόριντα, το βράδυ του Σαββάτου» είπε ο Τραμπ στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε επίσης πως πρόκειται να υποβληθεί σε νέο τεστ σήμερα Παρασκευή.

Ο Τραμπ εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ στις 2 Οκτωβρίου, αφού αποκάλυψε ότι μολύνθηκε. Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο στις 5 Οκτωβρίου.

Ο Ρεπουμπλικανός έκανε τη δήλωση αυτή λίγη ώρα αφότου ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ο Σον Κόνλεϊ, πρακτικά άνοιξε την πόρτα στην επιστροφή του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία από αύριο, διαβεβαιώνοντας πως ο Αμερικανός πρόεδρος «συνολικά αντέδρασε εξαιρετικά καλά» στη θεραπεία για τον COVID-19 στην οποία υποβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης