Ένας Βρετανός που προσβλήθηκε από ελονοσία, δάγκειο πυρετό και κορωνοϊό ενώ εργαζόταν για φιλανθρωπική οργάνωση στην Ινδία, μάχεται τώρα για να αναρρώσει από το δάγκωμα μίας δηλητηριώδους κόμπρας.

Αφού έβγαλε το γάντι των μολυσματικών ασθενειών, ο Ian Jones δαγκώθηκε από το θανατηφόρο φίδι σε ένα χωριό κοντά στο Τζοντπούρ στην πολιτεία Rajasthan της δυτικής Ινδίας. Ενώ στάθηκε τυχερός και επιβίωσε από το δάγκωμα, τώρα κινδυνεύει με τύφλωση και παράλυση των ποδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια του στη νήσο Γουάιτ λέει ότι πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες στην εντατική, αλλά τώρα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, τόσο λόγω της έλλειψης κλινών, όσο και του μεγάλου αριθμού ασθενών με κορωνοϊό. Ο Τζόουνς «φοβάται πολύ» για την κατάστασή του, αλλά οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να αναρρώσει πλήρως.

«Ο μπαμπάς είναι μαχητής, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ινδία, πριν νοσήσει από κορωνοϊό, είχε ήδη νοσήσει από ελονοσία και δάγκειο πυρετό», είπε ο γιος του, Seb Jones, στη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην πληρωμή των ιατρικών εξόδων του πατέρα του και να μπορέσει να ταξιδέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης διευθύνει μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τους παραδοσιακούς τεχνίτες στο Ρατζαστάν να εισάγουν τα προϊόντα τους στη Βρετανία προκειμένου να βρουν διέξοδο από τη φτώχεια.

Όταν ξέσπασε η πανδημία, ο Τζόουνς επέλεξε να μείνει στην Ινδία για να βοηθήσει την κοινότητα όπου λειτουργεί η φιλανθρωπική οργάνωση. «Όταν ακούσαμε ότι μεταξύ των όσων είχε υποστεί τον δάγκωσε και θανατηφόρο φίδι, ειλικρινά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε», πρόσθεσε ο γιος του.

Πηγή: rt.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης