Τουλάχιστον δέκα άτομα σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν στην πόλη Πεσαβάρ του βορειοδυτικού Πακιστάν, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός με τον οποίο ήταν παγιδευμένο ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με ανακοίνωση της πακιστανικής Αστυνομίας.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται τέσσερα παιδιά και δύο γυναίκες, αφού η έκρηξη έπληξε ένα γειτονικό σχολείο και ένα διερχόμενο σχολικό λεωφορείο.

Ο στόχος της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστος, αλλά τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ένα ίντερνετ καφέ που βρίσκεται κοντά στον τόπο της έκρηξης είχε δεχθεί πρόσφατα απειλές από τους Ταλιμπάν

Πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό τις τελευταίες ώρες στο Πακιστάν, ύστερα από την επίθεση με πυραύλους, που εκτοξεύτηκαν από μη επανδρωμένο αμερικανικό αεροσκάφος στο βόρειο Ουαζιριστάν.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με πυραύλους στο βόρειο Ουαζιριστάν, 16 Μαΐου 2009, 09:10

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης