Το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ ανακοίνωσαν, μέσω πληθώρας συγκινητικών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν, προκαλώντας μια χιονοστιβάδα μηνυμάτων συμπαράστασης από πολλούς διάσημους.

«Επιστρέφοντας από το νοσοκομείο χωρίς μωρό. Πώς είναι δυνατόν;», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η Κρίσι Τέιγκεν έπειτα από αποβολή που είχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ, είναι το είδος του βαθύ πόνου τον οποίο είχαμε ακουστά, όμως τον οποίο δεν είχαμε ποτέ αισθανθεί κατά το παρελθόν», έγραψε σε ένα άλλο μήνυμα στο Instagram η Τέιγκεν, απευθυνόμενη στα εκατομμύρια των ακολούθων της.

Το μήνυμά της συνοδευόταν από πολλές μαυρόασπρες φωτογραφίες. Σε μια φωτογραφία διακρίνεται το μοντέλο στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, ενώ αγκαλιάζει το νεκρό μωρό της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της. Σε μια άλλη φωτογραφία, η Τέιγκεν δείχνει να προσεύχεται, καθισμένη στο κρεβάτι κι έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα.

Πολλοί διάσημοι αλλά και απλοί πολίτες εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2013 και περίμενε το τρίτο παιδί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και ορισμένοι επέκριναν το ζευγάρι που μοιράστηκε τόσο προσωπικές λεπτομέρειες, άλλοι τους ευχαρίστησαν διότι μίλησαν δημοσίως για το οδυνηρό θέμα της αποβολής.

«Καθώς μοιράζεσαι αυτό το προσωπικό πένθος, επιτρέπεις σε τόσες πολλές γυναίκες να νιώσουν ότι κάποιος τις καταλαβαίνει», είπε η Μελίσα Φουμέρο, ηθοποιός της σειράς Brooklyn Nine-Nine.

«Θα είμαστε πάντα εδώ για εσάς, σας αγαπάμε τόσο», σχολίασε η Κιμ Καρντάσιαν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις έστειλε τα συλλυπητήριά της στο ζευγάρι, δίνοντάς τους μια «τεράστια εικονική αγκαλιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης