Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρονται στη δικαστική διαμάχη της Έλλης Κοκκίνου και του πρώην συζύγου της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, και φήμες θέλουν τον γνωστό επιχειρηματία να επιδιώκει να κερδίσει την επιμέλεια του γιου τους.

Ο ίδιος μιλώντας στο Yupi.gr ξεκαθάρισε την κατάσταση και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν υπάρχει θέμα επιμέλειας. Υπάρχουν δυσκολίες, όσον αφορά στην επικοινωνία του παιδιού με εμένα και τα αδέρφια του. Εξάλλου έχω συναινέσει στο να έχει η Έλλη την επιμέλεια του παιδιού».

Σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες ώστε να παρθεί η τελική απόφαση για το ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα καταβάλει ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, καθώς και να οριστικοποιηθεί ο τρόπος επικοινωνίας του με το παιδί.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης