Μπορεί οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας να είναι γρήγοροι, αλλά καλό είναι να βρίσκουμε τρόπους για να παραμένουμε δραστήριοι. Και γιατί όχι και για μια νέα αρχή… Η περίοδος αυτή μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσουμε καινούργιες συνήθειες που θα κάνουν καλό τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους γύρω μας. Και έχουμε το κατάλληλο «εργαλείο» στα χέρια μας!  

Μια νέα αρχή, για καλό σκοπό…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε νέα αρχή είναι για καλό… όμως είναι ακόμα καλύτερη όταν συνδυάζεται και με μια πράξη φροντίδας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με κάθε αγορά του περιοδικού AB Food Stories, που κοστίζει μόλις 0,30 ευρώ, ενισχύουμε το Ινστιτούτο Prolepsis και τοπικούς φορείς, όπως ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας,  που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!

Δεν ξεκινάμε από σήμερα κιόλας;

AB Food Stories: Ανακαλύψτε πεντανόστιμα & υγιεινά πιάτα! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι, μη μελαγχολήσετε – απολαύστε! Το φθινόπωρο δεν είναι μελαγχολικό! Το φθινόπωρο είναι η αρχή μιας νέας σεζόν, η ευκαιρία όλων να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα. Η εποχή κατά την οποία #allazoumesinithies προς το καλύτερο και μπορούμε να βελτιώσουμε το καθημερινό μενού μας.

Εμπλουτίστε, λοιπόν, τη διατροφή σας με λαχταριστές και υγιεινές συνταγές, που θα βρείτε στο ΑΒ Food Stories, σε ΟΛΑ τα καταστήματα ΑΒ. 

– Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλήρες, υγιεινό και άκρως λαχταριστό πρωινό με καρπούς του φθινοπώρου, καθώς και ιδιαίτερες μπάρες «μπακλαβά».

– Βρείτε εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές για όλη την εβδομάδα και λαχταριστά, αλλά και υγιεινά σνακς, όπως «τσιπς» μήλου με κανέλα στον φούρνο, ρολάκια ομελέτας με γεύση πίτσας, γκοφρέτες αμυγδάλου με μέλι και σοκολάτα, ρολάκια με γέμιση κανέλα – τζίντζερ ή γλυκό και σοκολατένιο χούμους.

– Εάν πάλι προτιμάτε πιο κλασικά πιάτα με κρέας ή κοτόπουλο, για κυρίως πιάτο σας προτείνουμε μοσχαράκι βιολογικό κρασάτο, χοιρινό με αμπελόφυλλα και δαμάσκηνα, αλλά και ένα απίθανο κοτόπουλο με ρύζι και καρύδια.

– Μιας και είμαστε στην περίοδο που το κρασί έχει την τιμητική του, προτιμήστε τις λευκές ποικιλίες οίνου που παράγονται από τους καλύτερους οινοποιούς στην Ελλάδα, στην πάντα ενημερωμένη κάβα των καταστημάτων ΑΒ. Με τον οδηγό «food pairing», θα γίνετε γνώστες και θα ξέρετε ποιο κρασί ταιριάζει σε κάθε φαγητό.

– Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΑΒ Food Stories ταξιδεύουμε στην Καλαμάτα και ανακαλύπτουμε τοπικά προϊόντα που θα βρείτε αποκλειστικά στα ράφια των ΑΒ.

– Αν πάλι αναζητάτε γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, θα βρείτε συνταγές από τη Νοτιοανατολική Γαλλία και συγκεκριμένα την Προβηγκία, για να δοκιμάσετε μερικές από τις πιο εξεζητημένες και εκλεπτυσμένες γεύσεις στον κόσμο.

Φτιάξτε μόνοι σας υπέροχα πιάτα για κάθε περίσταση!

Ξεδιπλώστε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα και εμπνευστείτε από τις μοναδικές συνταγές που θα βρείτε στο φθινοπωρινό τεύχος. Στις σελίδες του θα βρείτε τον τρόπο για να φτιάξετε σπιτική «σουβλακερί», καθώς και όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα ριζότο. Ακόμη, μπορείτε να πάρετε ιδέες για το τι μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα για να έχετε μαζί σας στη δουλειά ή τι να προετοιμάσετε για το μενού της εβδομάδας μέσα από δυναμωτικά και γευστικά γεύματα, αλλά και επιδόρπια.

Tο AB Food Stories είναι εδώ… για ό,τι θέλεις να είσαι. Και είναι ωραίο να είσαι ενημερωμένος. Και ακόμα ωραιότερο να συνεισφέρεις σε έναν καλό σκοπό!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης