Tον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα φιλοξένησε η Λουκίλα Καρρέρ στην εκπομπή του web zougla radio «Με το Λι και με το Λάμδα».

Στα Γιάννενα, στις 23 Μαρτίου γιορτάζεται η έναρξη της Επανάστασης του 1821. Το γεγονός αυτό θα τιμήσει το 2013 ο Μίμης Πλέσσας με μία συναυλία ειδικά προετοιμασμένη για το μοναδικό αυτό ιστορικό γεγονός, με τίτλο «Μίλα μου για τη Λευτεριά».

Από τους κύκλους τραγουδιών «Μίλα μου για τη Λευτεριά» και «Ο Δρόμος» του Λ. Παπαδόπουλου, «Ζει» και «Πανόραμα» του Κ.Βίρβου, «Τα Χαμένα Χρόνια» του Γ. Κακουλίδη, «Εκείνη τη Νύχτα» του Γ.Καλαμαριώτη και τα τραγούδια του «Αστραπόγιαννου» του Τ. Λειβαδίτη.

Με μεγάλη ορχήστρα και τους σολίστες του και ερμηνευτές την Ρίτα Αντωνοπούλου και τη Fide Koksal, τον Σπύρο Κλείσσα και τον Λάμπρο Καρελά, την σύμπραξη παιδικής μεικτής χορωδίας φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια παράσταση που βοηθημένη από την σύγχρονη τεχνολογία και κατάλληλα επεξεργασμένη θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης