Το τραπεζικό σύστημα αποδεικνύεται ανεπαρκές, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιλιγγιώδεις ταχτύτητες του σύγχρονου επιχειρείν. Για παράδειγμα, ενώ ένα ναυτικό φορτίο καταφθάνει στο Βερολίνο μέσω τρένου σε 2 μόλις εβδομάδες, η αποπληρώμή αυτού του φορτίου μπορεί να ολοκληρωθεί μετά από έναν μήνα!

Έτσι, η ταχύτητα και το ύψος των ποσών με τα οποία μπορούν να γίνουν οι τραπεζικές συναλλαγές αποδεικνύονται προβληματικοί παράγοντες, ενώ και το το κόστος τους είναι μεγάλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάφοροι οικονομολόγοι ισχυρίζονται ότι τα κρυπτονομίσματα και το bitcoin φαίνεται ότι λύνουν αυτά τα προβλήματα. Μέσα σε 10 λεπτά μπορούν να γίνουν μεταφορές ποσών, όμως αυτό γίνεται όταν το «σύστημα» δεν είναι υπερφορτωμένο. Επίσης, το bitcoin σπάνια γίνεται δεκτό σε πωλήσεις λιανικής, ενώ έχει να ανταγωνιστεί και πολλά τοπικά κρυπτονομίσματα.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το διεθνές εμπόριο, οι παραδοσιακές τράπεζες πρέπει να αξιοποιήσουν τα κρυπτονομίσματα, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει αυτά να ενσωματωθούν και στις παραδοσιακές συναλλαγές.

Η εταιρεία CoinArmy φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λύση θα πρέπει να επιτυγχάνει βελτίωση των πληρωμών σε διαφορετικό συνάλλαγμα, διασφαλίζοντας τη μεταφορά χρημάτων και τη μετατροπή του συναλλάγματος. Η εταιρεία CoinArmy μπορεί να επιτύχει αποτελεσματικές και γρήγορες διεθνείς ψηφιακές συναλλαγματικές συναλλαγές, για οποιονδήποτε πελάτη, συνδυάζοντας το εμπόριο ψηφιακού συναλλάγματος, όπως και τη δυνατότητα αποστολής και λήψης πληρωμών.

Η CoinArmy ψηφιοποιεί λοιπόν το εθνικό συνάλλαγμα, ώστε να επιτύχει τη συναλλαγή μεταξύ του παραδοσιακού και του ψηφιακού συναλλάγματος, γεγονός που δημιουργεί πρωτοφανείς ευκαιρίες εμπορίου μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας.

Για παράδειγμα, μια τουρκική εταιρεία θα πρέπει να αγοράσει αμερικάνικα δολάρια με την τουρκική λίρα, ώστε να πληρώσει τον κινέζο προμηθευτή της. Με την CoinArmy, η τουρκική εταιρεία θα αγοράσει απευθείας ψηφιακό νόμισμα με την τουρκική λίρα, με το οποίο θα πληρώσει απευθείας τον κινέζο προμηθευτή της, μέσα σε διάστημα δευτερολέπτων.

Ειδικά στις αναδυόμενες αγορές, η ευκολία αυτή και η ακύρωση ουσιαστικά των παραδοσιακών μεταβατικών σταδίων πληρωμών, σημαίνει την εξοικονόμηση δισεκατομμυρίων. Επίσης, με την CoinArmy, οποιοδήποτε ψηφιακό νόμισμα μπορεί να συνδεθεί με το εθνικό συνάλλαγμα, δημιουργώντας σύνδεση μεταξύ των κρυπτονομισμάτων και του χρήματος.

«Η ημέρα έχει μόνο 24 ώρες και εμείς συχνά χρειαζόμαστε περισσότερες, ώστε να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ζήτηση των πελατών για τις διεθνείς συναλλαγές. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι ρυθμιστικές άδειες έχουν επιταχύνει τη λειτουργία μας, αντίθετα με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Η ζήτηση για αυτή την υπηρεσία είναι τεράστια. Η Κίνα κατασκευάζει το One Belt One Road, και η CoinArmy κατασκευάζει την υποδομή για να το υποστηρίξει», δηλώνει ο Πρόεδρος της CoinArmy, Erol User.

Ο Πρόεδρος της CoinArmy, Erol User, με τη Mariya Gabriel , Επίτροπο της Κομισιόν για την Ψηφιακή Οικονομία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης