Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Τη στρατηγική συνεργασία με τις εταιρίες NRG και Globiled, ανακοίνωσε η Hellenic Seaplanes. Οι δύο εταιρίες θα συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenic Seaplanes, είτε στην κατασκευή των υδατοδρομίων είτε στην αγορά των υδροπλάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η NRG Trading House Α.Ε. είναι μέλος του Ομίλου Χανδρή και από το 2012 δραστηριοποιείται στην αγορά της ενέργειας. Θα συμμετάσχει στην κατασκευή υδατοδρομίου στη Χίο και στις Οινούσσες, τόπο καταγωγής των ιδιοκτητών του Ομίλου. Η GlobiLED είναι εταιρία φωτισμού LED που δραστηριοποιείται σε 13 χώρες.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Hellenic Seaplanes, Νικόλας Χαραλάμπους, παρά τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κατασκευή του δικτύου υδατοδρομίων, οι σχέτικες άδειες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί στην Κέρκυρα και στον Βόλο, γεγονός που αναμένεται να επιταχύνει τις διαδικασίες και για τα υπόλοιπα περιφερειακά και κεντρικά υδατοδρόμια.

Τον Φεβρουάριο του 2016 δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες πτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τη συνέντευξη του Προέδρου της Hellenic Seaplanes, Νικόλα Χαραλάμπους και ενημερωθείτε για τις προοπτικές που ανοίγονται για τον ελληνικό τουρισμό μέσω της κατασκευής των υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης