Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει να ενισχύει περαιτέρω την omnichannel εμπειρία, καλωσορίζοντας το Φθινόπωρο του 2021 στο δίκτυό της το δεύτερο κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens στο Μαρούσι.

Tα καταστήματα «νέας γενιάς», εντός του αστικού ιστού, έρχονται να αναδείξουν στην πράξη τη δέσμευση της ΙΚΕΑ να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τις καθημερινές αγορές. Το κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έκτασης 2.000 τ.μ. θα προσφέρει πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς και χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά, σε κάθε επίσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα προϊόντα θα βρίσκονται διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση στον χώρο των πελατών ή παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός ή ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Το νέο κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο της εταιρείας, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας, βασισμένο στις δικές τους ανάγκες.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του The Mall Athens, με πάνω από 200 διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό. Πρόκειται για ένα κατάστημα που έρχεται να προσφέρει τη νέα εμπειρία ΙΚΕΑ, σε ένα πολυσύχναστο σημείο, όπου χιλιάδες κόσμου καθημερινά εργάζονται, μετακινούνται και κάνουν τις αγορές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Πάνου Κατηφόρη, διευθύνοντα συμβούλου IKEA Ελλάδας/Κύπρου/Βουλγαρίας:

«Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε έναν μεγάλο αριθμό καταναλωτών που έχουν το The Mall Athens ως τον αγαπημένο τους προορισμό».

Αντίστοιχα, o κ. Χρήστος Νικολόπουλος, Chief Asset Management Officer της Lamda Development, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΙΚΕΑ, που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις αγοραστικές αλλά και ψυχαγωγικές μας επιλογές».

Το κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens ανοίγει τις πόρτες του το Φθινόπωρο του 2021.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης