Η Bergmann Kord, μέλος του ομίλου Kord Group και πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, παρέλαβε από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International τα Πιστοποιητικά Ποιότητας BSEN 15224:2016 και Επιτυχούς Αξιολόγησης Ετήσιας Επιτήρησης κατά ISO 9001:2015. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Athens Marriott Hotel το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018. Το timing της σημαντικής αυτής διάκρισης συνέπεσε με την συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Bergmann Kord, δίνοντας έτσι έναν επιπλέον πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις, στις οποίες αποτυπώνεται η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Bergmann Kord, ενώ όσον αφορά στο Πιστοποιητικό Ποιότητας BS EN 15224:2016 είναι η πρώτη και μοναδική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα που το απέκτησε, για την Μεταμόσχευση Μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, δημοσιογράφοι, πελάτες και φίλοι της Κλινικής Μαλλιών.

Το παρών στην εορταστική εκδήλωση έδωσε και ο επίτιμος Πρόεδρος της Bergmann Γερμανίας, KlausMuller.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων της Βοussias Communications, o Δρ. Χρήστος Χρηστάκης, Χειρούργος-Ογκολόγος και Επιστημονικός Διευθυντής της BergmannKord, oΔρ. Αντώνης Βλαχούσης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ και της Ελιτούρ, ο Γενικός Διευθυντής της BergmannΓερμανίας, FaikUnuvar και η Ξένια Κούρτογλου, Ιδρύτρια & Μέλος Διοίκησης Focus Bari, Συν-ιδρύτρια e-satisfaction, BusinessCoach&Mentor, Συγγραφέας.

Όλοι οι ομιλητές επισήμαναν την πολύ μεγάλη σημασία της απόκτησης των δύο αυτών Πιστοποιήσεων από την Bergmann Kord, που όπως τόνισαν, αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει διαχρονικά, καθώς και την εξαιρετική επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της. «Η Bergmann Kord είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να συμπορεύεται με την αγάπη για τον Άνθρωπο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Βαρδής Κορδεράς: «Επιβράβευση της ποιότητας και της αξιοπιστίας μας»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο ΒαρδήςΚορδεράς, Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι νέες πιστοποιήσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά πολύ θετικών εξελίξεων για την Bergmann Kord, η οποία το 2019 συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην χώρα μας. Οι συνεργασίες μας στο εξωτερικό με Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο Ιατρικός Τουρισμός με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας Bergmann Kord, σε αποτελέσματα και προώθηση, αποδίδει σε υψηλό βαθμό. Tέλος, βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, ενώ σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού μας προσεγγίζουν για να συνεργαστούμε λόγω της φήμης και του επαγγελματισμού μας».

Εκ μέρους της Swiss Approval, που διενήργησε την πιστοποίηση, μίλησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αγγελική Κατσάπη, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφάλεια των ασθενών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος, σε μια ιδιαίτερα φιλική, ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης