Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ήταν πολύ κάτω του αναμενόμενου και ο πιο άσχημος παίκτης του γηπέδου ήταν ο κόσμος στο Καραϊσκάκη. Δεν κατάλαβα. Επιτρέπεται η κριτική στους παίκτες, στους προπονητές, τους διαιτητές, και απαγορεύεται στους θεατές; Aυτοί που μ’ εμποδίζουν να δω ποδόσφαιρο, έστω αυτή τη μέτρια μπάλα από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Κατ’ αρχήν το ματσάκι καθυστέρησε να ξεκινήσει, διότι τα καπνογόνα σκοτείνιασαν την ατμόσφαιρα. Κανονικά επιβάλλεται να τιμωρηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για παρακώλυση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνος. Και μήπως δικαιούται αποζημιώσεως το κανάλι που έχει αγοράσει τα δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μετά την έναρξη του παιχνιδιού οι… καπνοί επανήλθαν. Δεν είναι κατάσταση αυτή, και τι να κάνεις. Περιμένεις σα μαλάκας να καθαρίσει η εικόνα της τηλεοράσεως για να δεις ποδόσφαιρο. Επειδή κάποιοι αδιόρθωτοι δεν σέβονται ούτε την ομάδα τους, ούτε όσους την βλέπουν από το σπίτι τους.

Αγωνιστικά. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη του Ολυμπιακού. Γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν απειλητική. Δεν έκανε ευκαιρίες. Έχασε τις 90 από τις εκατό κόντρες στις προσωπικές αναμετρήσεις. Γιατί ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη.

Ήταν ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ δεν έδινε σε καμιά περίπτωση την εικόνα ομάδας που κυνηγάει αποτέλεσμα. Να νικήσει ή να αποφύγει την ήττα. Απλά υπήρχε στο γήπεδο και κατέδειξε τις αδυναμίες της, την ανετοιμότητα της στη φάση του γκολ που δεν μέτρησε. Δεν έγραψε το 2-0, άσχετο αυτό, το σχετικό ήταν πως τέτοια γκολ τα βλέπεις μόνο σε ομάδες ερασιτεχνικής κατηγορίας που παίζουν πρωϊνές ώρες σε γήπεδο με χώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: apodytiriakias.gr

Διαβάστε ακόμα στο apodytiriakias.gr: Γιατί ο Αιγύπτιος Σαλάχ αρνήθηκε τη θρησκεία στο Λίβερπουλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης