Ο Ολυμπιακός τα παίρνει μαζεμένα, όχι ένα, ένα...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 10:33
Ο Ολυμπιακός τα παίρνει μαζεμένα, όχι ένα, ένα...

Τα τελευταία 26 χρόνια ο Ολυμπιακός κατέκτησε 22 πρωταθλήματα. Τι είναι αυτό; Αυτοκρατορία σκέτη στο χωριό της Ελλάδας. Αυτό είναι. Δεν στέκεται καμιά σύγκριση. Όλες οι άλλες ομάδες είναι, τι είναι; Τίποτα δεν είναι, απλά υπάρχουν... Και ο λόγος που κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα είναι να δοξάζεται ο Ολυμπιακός

Τι από τα δυο; Μπράβο στον Ολυμπιακό για τούτη τη συντριπτική υπεροχή του ή,,, ντροπή στους ''αντιπάλους'' του;

Από τα τέσσερα... χαμένα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, τα δυο - όχι συνεχόμενα - πήρε ο Παναθηναϊκός, και από ένα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ποιος να θυμάται τα... μη ολυμπιακά πρωταθλήματα; Τα έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι οπαδοί τους.

Ο Ολυμπιακός με τον Κόκκαλη ιδιοκτήτη άνοιξε το δρόμο στη νέα εποχή με 7 συν 5 πρωταθλήματα, σούμα 12 σε 14 χρόνια. Ακολούθησε ο Μαρινάκης με 7 συν 3 προς το παρόν, σύνολο δέκα. 

Πήρε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ το 2018 κι αυτό ήταν. Το πήρε και ο ΠΑΟΚ, το 2019, κι αυτό ήταν. Δεν υπήρξε συνέχεια. Δεν δίπλωσε η επιτυχία τους. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός τα παίρνει μαζεμένα, όχι ένα ένα. Έχασε το πρωτάθλημα τη διετία 2018 -19 και το πήρε μια τριετία, το 2020-22 κι έπεται συνέχεια.

.................................................

Αν είναι έτσι όπως τα είπε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη... , διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 10:41