Ποιός είναι αυτός, που αποφασίζει να βάλει σε μια σακούλα πέντε νεογέννητα γατάκια, τα μωρά της γάτας του, που δεν φρόντισε ως όφειλε να στειρώσει, και να τα πετάξει σε έναν σκουπιδότοπο ενώ είναι ζωντανά; Ποιός είναι αυτός που τα καταδικάζει σε μαρτυρικό θάνατο, από υποθερμία, ασιτία και πιθανό πνιγμό από σκύλους;

Πρόκειται προφανώς για υπάνθρωπο, έναν άρρωστο, που θα ‘πρεπε να βρίσκεται μακριά από παιδιά, ανθρώπους και ζώα. Τα δύο από τα πέντε γατάκια εντοπίστηκαν νεκρά γεμάτα αίματα σε έναν σκουπιδότο στο χωριό Βαμβακόπουλο Χανίων. Όμως ευτυχώς τα υπόλοιπα τρία κατάφεραν να ζήσουν σε πείσμα των υπανθρώπων, που τα αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια, σαν άχρηστα αντικείμενα!
Τα μωρά που γλίτωσανTα τρία αυτά μωρά γατάκια, που επιβίωσαν και στάθηκαν τελικά τυχερά μέσα στην ατυχία τους, τώρα χαρίζονται σε φιλόζωους.

Η καμπάνια που ετοιμάζει το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού «Υοu in Greece» θα βρει σίγουρα ανταπόκριση! Οι τουρίστες που βλέπουν αυτές τις φωτογραφίες είναι βέβαιο ότι θα πουν «Me in Greece? No way!» Και πολύ καλά θα κάνουν! Αυτές είναι οι ομορφιές της Κρήτης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φιλόζωη, που έσωσε τα γατάκια, δυστυχώς πάσχει από αλλεργία στις γάτες, και τα κρατά φροντίζοντας τα σε χωριστό δωμάτιο. Πρέπει όμως επειγόντως να βρεθούν πραγματικοί φιλόζωοι που θα τα αγαπήσουν. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με την Ανίτα στο τηλέφωνο 6976830200.

Πηγή: strayshelp.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης