Την αλλαγή της οικονομικής πολιτικής ζητά με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή τις διαπιστώσεις, στο πλαίσιο της 10ης αξιολόγησης, για τα επίπεδα στα οποία αναμένεται να διαμορφωθεί το πρωτογενές έλλειμμα του 2021.

«Οι προβλέψεις θεσμών για πρωτογενές έλλειμμα 7% για το 2021, επιβεβαιώνουν τη θέση της Ελληνικής Λύσης, ότι ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση και προέβλεπε πρωτογενές έλλειμμα 3,88% ήταν εκτός πραγματικότητας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να αλλάξει πλεύση στην οικονομική πολιτική και να υιοθετήσει τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας, αναλώνεται στην επικοινωνιακή αντιμετώπιση της κατάρρευσης και τα ευχολόγια περί ρυθμό ανάπτυξης το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Οφείλουν λοιπόν να αναλάβουν δράση για την αποφυγή της απόλυτης καταστροφής, αντί να προσπαθούν να την εξωραΐσουν με επικοινωνιακά τεχνάσματα και “αισιόδοξες προβλέψεις”, παράγοντας χρέος αντί για πλούτο».

«Εάν η κυβέρνηση δεν σοβαρευτεί και δεν εφαρμόσει άμεσα το οικονομικό πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης για ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, επανεκκίνηση της βιομηχανίας, εθνικό προστατευτισμό και οικονομικό πατριωτισμό, οι συνέπειες θα είναι ασύλληπτες και δεν θα επηρεάσουν μόνο την οικονομία και την κοινωνία, αλλά πολύ φοβόμαστε, και την πορεία των εθνικών μας θεμάτων. Αυτό, η Ελληνική Λύση θα το αποτρέψει με κάθε τρόπο», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης