Λίγα μόλις λεπτά κράτησε σήμερα το απόγευμα η συζήτηση της Προανακριτικής για τη Novartis ,αφού οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Δημήτρης  Τζανακόπουλος, αρνήθηκαν να βγουν έξω από τον χώρο όπου γινόταν η συνεδρίαση.

«Τους είπαμε επανειλημμένως να αποχωρήσουν αλλά εκείνοι το αρνήθηκαν», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Μπούγας. Όπως τόνισε «η σύνθεση της επιτροπής δεν είναι νόμιμη γι’ αυτό τους καλέσαμε να αποχωρήσουν. Δεν υπάρχουν τα ονόματά τους πουθενά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βουλευτές της ΝΔ βγήκαν έξω από την αίθουσα καταγγέλλοντας το γεγονός και λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε έξω τον Φρουζή για να τον εξετάσουμε και οι βουλευτές Τζανακόπουλος και  Πολάκης, αρνούνται να βγουν από την αίθουσα».

Λίγο νωρίτερα οι φωνές από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή έφταναν μέχρι και στους διαδρόμους της Βουλής όπου είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι, βουλευτές αλλά και προσωπικό του Κοινοβουλίου. Βγαίνοντας ο Παύλος Πολάκης είπε χαρακτηριστικά «έχω δύο φακέλους με ερωτήσεις για τον Φρουζή και δεν μπορώ να τις κάνω, τζάμπα τις κουβαλάω». Η συνεδρίαση κατά πλειοψηφία αποφάσισε η διαδικασία να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης