Νέα επίθεση Τόσκα κατά Σφακιανάκη: Καπρίτσια δεν χωρούν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016, 08:49
Νέα επίθεση Τόσκα κατά Σφακιανάκη: Καπρίτσια δεν χωρούν
Επίθεση κατά του Μανώλη Σφακιανάκη για το θέμα της μετάθεσής του εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, καταλογίζοντάς του «καπρίτσια» και κατηγορώντας τον ότι είχε υπερβεί τα όρια.

Καταφανώς ενοχλημένος, ο κ. Τόσκας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι «χθες είχα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ, δεν ήταν η κύρια ενασχόλησή μου το θέμα του κ. Σφακιανάκη. Με τον κ. Τσίπρα επικοινωνήσαμε και ασχοληθήκαμε με πολλά άλλα θέματα, όπως το προσφυγικό και το άνοιγμα του Προμαχώνα».

«Προφανώς είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά στη χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου. Μεγάλη η πρόσφορά του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» τόνισε.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι, με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά, να αναδεικνύεται το σύνολο κι όχι τόσο το άτομο (...) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Σε οργανωμένα σύνολα, όπως η ΕΛ.ΑΣ. και οι Ένοπλες Δυνάμεις, καπρίτσια δεν χωρούν... Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μία θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής ή και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες. Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται, νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ, και καλό θα ήταν να τους δοθεί» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, «ο κ. Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μένει σε μία θέση σε όλους τους βαθμούς επειδή αυτό ξέρει, είναι θέμα ιεραρχίας». Έκανε, δε, λόγο για κάποιους που τον υποστηρίζουν, αναφερόμενος σε «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξη του μικρού και υπόκρυψη του μεγάλου».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016, 09:18