Σε εκδήλωση στη Νέα Πέραμο Καβάλας, για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου αφιερωμένου στον Ποντιακό Ελληνισμό, έδωσε το παρόν ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μάλιστα, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση με τα λεγόμενα του, προς την πλευρά της Τουρκίας, για τις διαρκείς προκλήσεις, στις οποίες προβαίνουν οι πολιτικοί της γείτονος χώρας εναντίον της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Αυτοί που σε καθημερινή πλέον βάση μας προσβάλουν και μας προκαλούν και μας προτρέπουμε να μην ξεχάσουμε, πρέπει να πάρουν την απάντησή τους. Εμείς τους απαντάμε ότι ούτε προκαλούμε, ούτε προσβάλουμε αλλά ναι δεν ξεχνάμε» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος για να προσθέσει στη συνέχεια: 

«Δεν ξεχνάμε, δεν γιορτάζουμε επετείους αλλά καλούμαστε να επαναφέρουμε στο μυαλό μας την βαριά ιστορική μνήμη και αν είναι δυνατόν να διδαχθούμε από αυτήν για να προχωρήσουμε παρακάτω».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου μνήμης του ποντιακού ελληνισμού είναι ακριβώς η απόδειξη ότι κανείς δεν ξέχασε και κανείς δε θέλει να ξεχάσει. Και να ξέρουν όλοι ότι το δεν ξεχνάμε και επιλέγουμε να μην ξεχάσουμε, δεν είναι σημείο αδυναμίας, αλλά είναι η πηγή της δύναμής μας» συμπλήρωσε ο Υπουργός Άμυνας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης