Για αποσπασματική και διαστρεβλωμένη παρουσίαση της κριτικής που άσκησε στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, σε χθεσινή συνέντευξή της, «δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης», κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Σε δήλωση που εξέδωσε αναφέρει ότι όσοι ακούσουν το ηχητικό της συνέντευξης «θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του κ. Μητσοτάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω χθεσινή συνέντευξή της στον ρ/σ Alpha989, η βουλευτής είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις με την Τουρκία είναι συγκεκριμένες και τις απέδειξε στο πεδίο της αντιπαράθεσης. Ο κ. Μητσοτάκης όμως στο πεδίο της αντιπαράθεσης απέδειξε ποια είναι η δική του απάτριδα και διεθνιστική αντιμετώπιση των βασικών μας εθνικών ζητημάτων. Είδατε την κωλοτούμπα την προχθεσινή, τη βορειομακεδονική…».

Ολόκληρη η δήλωση που εξέδωσε σήμερα η κ. Τζάκρη:

«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης