Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης γιατί «αθέτησε όλες τις υποσχέσεις της», διατύπωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο ΟΕΒΕ Κορινθίας Αναστάσιο Μποζίκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλη Γεωργάρη στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, δήλωσε ότι η μικρομεσαία επιχείρηση βρίσκεται υπό διωγμό. Πρόσθεσε ότι “η ρευστότητα από τις τράπεζες που δεν έχουν, απασχολεί τους παραγωγικούς φορείς και εδώ στην Κόρινθο, και δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση αθέτησε όλες της τις προεκλογικές υποσχέσεις». Θα σας θυμίσω, πρόσθεσε, ότι «όλα τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάνε στις τράπεζες, που σημαίνει ότι δεν θα πάνε στους μικρομεσαίους, εξ’ ορισμού. Ενώ τους απασχολεί ακόμα το γεγονός ότι θα πρέπει να αρχίσουν να επιστρέφουν επιστρεπτέες που δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές τις μέρες, είπε ο κ. Βαρουφάκης, «η κυβέρνηση έκανε ένα τεράστιο δώρο στους ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ, στρέφοντας ουσιαστικά πελάτες από τα μικρομάγαζα στα σουπερμάρκετ, κρυμμένοι πίσω από τον Covid 19. Είναι απαράδεκτο να μπαίνει ο κόσμος μέσα στα σουπερμάρκετ χωρίς κανέναν έλεγχο, χωρίς rapid, χωρίς τίποτα, και οι ατομικές επιχειρήσεις να πρέπει να υποστούν και το ψυχολογικό αυτό κόστος, να είναι στην πόρτα ως χωροφύλακες».

Απαντώντας σε ερώτηση για το «προοδευτικό μέτωπο» ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε, λέγοντας: “Κοιτάξτε, εμείς κοιμόμαστε κάθε βράδυ και ξυπνάμε κάθε πρωί με την ευχή ενός προοδευτικού μετώπου, αλλά προοδευτικού μετώπου. Όχι μιας κυβέρνησης η οποία διαλύει τους μικρομεσαίους, ερημοποιεί τη χώρα, ξεπουλάει τα πάντα με προοδευτικό πρόσημο”.

Τέλος για την σύσταση της Εκκλησίας για τα τεστ στους ανεμβολίαστους ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σχολίασε ότι: “Τελικά η Εκκλησία αποδεικνύεται πιο υπεύθυνη από τον πρωθυπουργό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης