Συνελήφθησαν οι εμπρηστές της Μόριας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020, 14:23
Συνελήφθησαν οι εμπρηστές της Μόριας

Συνελήφθησαν οι εμπρηστές του ΚΥΤ της Μόριας στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

«Οι εμπρηστές της Μόριας συνελήφθησαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης, που αποκάλυψε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει πέντε άτομα, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ακόμα ένα.

Νωρίς το απόγευμα συνελήφθη και ο τελευταίος και όπως προέκυψε πρόκειται για Αφγανούς οι οποίοι κατηγορούνται για τη φωτιά στη Μόρια.

«Η Αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό» ανέφερε ο υπουργός.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Είναι πέντε νεαρά άτομα αλλοδαποί. Αναζητείται άλλος ένας. Η Αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό. Οι μετανάστες, όπως και οι κάτοικοι, έχουν συμφέρον να αποδεχθούν τις προτάσεις μας και την πραγματικότητα της νέας δομής. Ένα είναι βέβαιο. Η Λέσβος δεν αντέχει άλλα συνθήματα, θέλει σοβαρότητα και στιβαρή διοίκηση. Σας διαβεβαιώ πως η λογική και η νομιμότητα, η ασφάλεια, η υγεία και η κανονική ζωή θα επικρατήσουν».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020, 18:50