Φωτορεπορτάζ: Nίκος Χριστοφάκης

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από 30 περίπου αγώστους, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ωστόσο, στον ίδιο όροφο με το γραφείο του βουλευτή, επί της οδού Γενναδίου 3, στεγάζεται και ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων δικαστών και εισαγγελέων Αθήνας. Εκεί έγραψαν και το σύνθημα «αλληλεγγύη». Όπως αναφέρουν εκτιμήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. στόχος των κουκουλοφόρων ήταν πιθανότατα ο δικαστικός συνεταιρισμός και ενδεχομένως συνδυαστικά, το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ.


Συνθήματα – φεϊβολάν που έριξαν οι δράστες

 
Μάλιστα, ανέβασε ο ίδιος και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης. Δείτε το: 


Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης λίγο μετά το συμβάν: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης