Από ένα επεισόδιο σημαδεύτηκε η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη, το Σάββατο, σε κομματική εκδήλωση στην Κω, της οποίας ήταν κεντρικός ομιλητής.
Όπως αναφέρει το kosnews24.gr, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην υπουργού, σημειώθηκε ένταση όταν μία γυναίκα τον αποκάλεσε ψεύτη.
Ο κ. Γεωργιάδης την κάλεσε να συζητήσουν μετά το πέρας της ομιλίας του, ωστόσο, κάποιοι εκ των παρισταμένων αντέδρασαν και την οδήγησαν εκτός της αίθουσας.
Εξάλλου, μιλώντας ενώπιον αρκετών υποστηρικτών του κόμματος, ο γαλάζιος βουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ υπογράμμισε πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, αλλά να βρεθεί λύση έτσι ώστε να συνεχίσει η Ελλάδα την Ευρωπαϊκή της Πορεία.
Παράλληλα, σημείωσε πως μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ο τουρισμός δέχθηκε τεράστιο πλήγμα λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης.
Τέλος, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή.




