Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η δράση Εθνικό Θέατρο Απευθείας, όπου η πέμπτη μετάδο­ση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου σε Αμοργό, Δράμα, Ικαρία, Κάσο, Μήλο, Λευ­κάδα, Λήμνο, Ορεστιάδα, Σαμοθράκη, Σητεία και Φούρνους.

Το κοινό στις ακριτικές περιοχές θα παρακολουθήσει, σε απευθείας σύνδεση με το ανακαινι­σμένο ισόγειο του θεάτρου REX, την παράσταση «Ο Πρίγκηπας και ο Φτωχός» του Μαρκ Του­έιν, σε διασκευή της Τζέμα Κένεντι και σκηνοθεσία της Σοφίας Βγενοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα έργο που μιλά για τη δικαιοσύνη, την κατάχρηση της εξουσίας, την κοινω­νική ανισότητα, αλλά και τη φιλία, την αλληλεγγύη, την ελπίδα και το δικαίωμα όλων μας, και ιδιαίτερα των παιδιών, στο όνειρο. Για τη δύναμη της φαντασίας που αποτελεί καταφύγιο και λημέρι όλων μας. Ερμηνεύουν οι: Βαγγέλης Αμπατζής, Μαρία Γεωργιάδου, Γιώργος Δίκαιος, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Άννα Κλάδη, Αθανασία Κουρκάκη, Μάριος Κρητικόπουλος, Λά­μπρος Κωσταντέας.

Το πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων πε­ριοχών να παρακολουθήσουν – σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι – παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης