Η «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» επιστρέφει στο θέατρο Αριστοτέλειον

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, 13:12
Η «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» επιστρέφει στο θέατρο Αριστοτέλειον

Μετά την τεράστια επιτυχία των παραστάσεων του Ιανουαρίου στο θέατρο Αριστοτέλειον, η «Shirley Valentine», υπό τη διασκευή και σκηνοθετική ματιά του Αλέξανδρου Ρήγα, επισκέπτεται εκ νέου τη Θεσσαλονίκη.  

Στις  8, 9 και 10 Μαρτίου… Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει στο θέατρο Αριστοτέλειον, τη γλυκόπικρη κωμωδία - μονόλογο του Willy Russell, «Σίρλεϋ Βαλεντάιν».

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;

Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα,  γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η Μπέσυ Μάλφα

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           08/03         21:15

ΣΑΒΒΑΤΟ                09/03         18:00  &  21:15

ΚΥΡΙΑΚΗ                 10/03         20:00

                              

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, 13:12