Με το έργο «Όταν η Κάλλας Συνάντησε τη Μονρόε», των Δανάη Σταματοπούλου και Αναστασίας Τζελέπη, η σκηνή του Θεάτρου Άλφα μετατρέπεται, από τις 2 Οκτωβρίου, στον τελευταίο, μυστήριο τόπο συνάντησης δύο γυναικών που η ζωή τους απασχολεί ακόμα και σήμερα.

Η παράσταση «Όταν η Κάλλας συνάντησε τη Μονρόε» ανεβαίνει για 2η χρονιά στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα, από τις 2 Οκτωβρίου 2019, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Στη συγγραφή του κειμένου και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Δανάη Σταματοπούλου και Αναστασία Τζελέπη, ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Άρτεμις Γρύμπλα και Κωνσταντίνος Μπιμπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνες συναντήθηκαν μόνο μια φορά από κοντά. Και αυτή είναι η δεύτερη. Λίγα γνωρίζουμε για το τι κουβέντες αντάλλαξαν, εάν αντάλλαξαν, οι δυο τους εκείνο το βράδυ. Όμως σε αυτή τη συνάντηση θα τα πουν όλα. Δυο γυναίκες, δυο πραγματικά σύμβολα, δυο σταρ, που έγραψαν ιστορία, που απασχόλησαν, που ενόχλησαν, που αδικήθηκαν, που εκθειάστηκαν, που έζησαν με φως και σκοτάδι, που πέθαναν με φως και σκοτάδι, συναντιούνται χωρίς να το θέλουν για μια τελευταία φορά.

Δυο γυναίκες που δεν συναντήθηκαν ποτέ ουσιαστικά, πραγματοποιούν τη συνάντηση που «όφειλε» η μία στην άλλη. Μια συνάντηση που “όφειλαν” στις ιστορίες τους. Μια συνάντηση που “όφειλαν” σε όλους και όλες εμάς. Εμάς που θέλουμε να τις καταλάβουμε. Που θέλουμε να τις γνωρίσουμε. Που θέλουμε να τις δούμε από κοντά. Μια απόπειρα καταγραφής της ψυχοσύνθεσης δύο μεγάλων σταρ, μέσα από μια φανταστική συνάντηση, φωτίζοντας περισσότερο την κάτω από τα ρούχα και πίσω από τα φώτα πλευρά τους.

Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγγραφή Κειμένου: Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Άρτεμις Γρύμπλα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρήστος Τζιάτζιος
Φώτα: Στέλιος Πλασκασοβίτης
Φωτογραφίες: Σοφοκλής Μπιμπής

Ερμηνεύουν: Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία.

Θέατρο Άλφα Ιδέα

Τετάρτη    21:00
Πέμπτη    21:00

2 Οκτωβρίου 2019 – 31 Οκτωβρίου 2019

Εισιτήρια

8€ (προπώληση) / Ταμείο: 12€ (ταμείο), 10€ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, ανέργων)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης