Πρεμιέρα έκανε χθες, Δευτέρα, η πολυαναμενόμενη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», με ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Οι τηλεθεατές την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ το hasthag #nyxta “σκαρφάλωσε” στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter.

Η πλοκή διαδραματίζεται πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, όπου κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η νύχτα μένει: Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Μία από τις σκηνές που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα της σειράς, ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του “Στρατή”, ενός ντόμπρου και ασυμβίβαστου ιδιοκτήτη τοπικού σκυλάδικου.

Αυτή η νύχτα μένει: Η δολοφονία του «Νώντα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση προκάλεσε και η δολοφονία του «Νώντα», ενός ανθρώπου που κρατάει γερά τις μαριονέτες ακόμα κι όταν μία από αυτές κόβει το σκοινί, τον οποίον υποδύεται ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

 

Αυτή η νύχτα μένει: «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι»

Η σκηνή, όμως, που έκανε το Twitter να πάρει “φωτιά”, ήταν όταν ο “Στρατής” είπε τη φράση “Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι”, η οποία είναι άκρως επίκαιρη στις μέρες μας.

Τη σκηνοθεσία της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης