Ένα «ερωτικό γράμμα στο Λονδίνο» για την Ημέρα του Βαλεντίνου

Ένα «ερωτικό γράμμα στο Λονδίνο» για την Ημέρα του Βαλεντίνου

Το πρότζεκτ «Chubby Hearts» – Τσουπωτές Καρδιές, θα λέγαμε στη γλώσσα μας – της Βρετανής ντιζάινερ Anya Hindmarch επέστρεψε στο Λονδίνο, με αφορμή την Ημέρα του Βαλεντίνου: μια παχουλή κόκκινη καρδιά είναι από τις 14 Φεβρουαρίου σφηνωμένη ανάμεσα στις κολώνες της Αψίδας του Ουέλινγκτον στη Hyde Park Corner. Και θα παραμείνει εκεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου (15-19 Φεβρουαρίου).

Η Anya αναφέρεται στο πρότζεκτ ως το «ερωτικό γράμμα της στο Λονδίνο». Πέρυσι, έστειλε το «γράμμα» της στον ουρανό της βρετανικής πρωτεύουσας για πρώτη φορά. «Μας κατέκλυσαν οι εκκλήσεις να επαναφέρουμε την καμπάνια “Chubby Hearts”, την εφετινή Ημέρα του Βαλεντίνου. Έτσι, ως φόρο τιμής στη θαυμάσια πόλη μας, το Λονδίνο, μία Τσουπωτή Καρδιά θα εμφανιστεί για μία ακόμη φορά στην εμβληματική Αψίδα του Ουέλινγκτον» είπε.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τις Τσουπωτές Καρδιές να επιστρέφουν στην πρωτεύουσα» δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν. «Στέλνεται ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλον τον κόσμο ότι το Λονδίνο είναι ανοιχτό στη δημιουργικότητα και το ταλέντο, και θα είναι πάντα ανοιχτό».

Η Anya Hindmarch συνιστά να «προσέξουμε αυτόν τον χώρο», καθώς η εγκατάσταση στη Hyde Park Corner σηματοδοτεί την έναρξη ενός διεθνούς πρότζεκτ «Chubby Hearts», το οποίο θα συνεχιστεί όλη τη χρονιά σε πόλεις σε όλον τον κόσμο.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, 11:21