Φήμη ότι ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd ενδέχεται να συνεργαστεί με τον Καναδό ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς για να αποκτήσουν την επαγγελματική ομάδα χόκεϊ επί πάγου με έδρα την Οττάβα, Ottawa Senators του πρωταθλήματος NHL, κυκλοφόρησε μετά τη μετάδοση πρόσφατου επεισοδίου του αθλητικού podcast του Sportsnet.

Ο Καναδός αθλητικός σχολιαστής Ρον ΜακΛέιν, αστειεύτηκε για τη συμφωνία και φιλοξένησε τους δημοσιογράφους Τζεφ Μάρεκ και Έλιοτ Φρίντμαν για να συζητήσουν αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγο καιρό, ο Ρέινολντς εξέφρασε σοβαρό ενδιαφέρον να αγοράσει την ομάδα και μάλιστα παρακολούθησε έναν από τους αγώνες της.

Ο Φρίντμαν σχολίασε την πιθανότητα δύο Καναδοί σούπερ σταρ να καταλήξουν σε συμφωνία λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι ο Ρέινολντς είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται. Δεν νομίζω ότι ακούσαμε το τέλος της ιστορίας όσον αφορά την αστερόσκονη».

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι. Αλλά αυτή η φήμη είναι εκεί έξω» πρόσθεσε. «Και ο Ρον ΜακΛέιν αστειεύτηκε και άνθρωποι άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα που αναφέρουν “υπονοείτε ότι ο The Weeknd θα μπορούσε να αγοράσει την Ottava Senators;”» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής  ο Ρέινολντς είναι ο μόνος Καναδός αστέρας που έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον να αποκτήσει την ομάδας του NHL και δεν είναι η πρώτη του εμπλοκή στον αθλητισμό, καθώς κατέχει μερίδιο στην Wrexham Football Club.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης