Οι σειρές «Station 19» και «Grey’s Anatomy» στο FOX Life στις 25 Οκτωβρίου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 16:09
Οι σειρές «Station 19» και «Grey’s Anatomy» στο FOX Life στις 25 Οκτωβρίου

Οι αγαπημένες σειρές «Station 19» και «Grey’s Anatomy» από τη Shonda Rhimes, επιστρέφουν με μια μεγάλη διπλή πρεμιέρα και καταστάσεις που κόβουν την ανάσα, αποκλειστικά στο FOX Life!

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος «Station 19» στις 21.00 και ακολουθεί η πρεμιέρα του νέου κύκλου «Grey’s Anatomy» στις 21.50.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Οι πυροσβέστες του «Station 19» και οι γιατροί του «Grey’s Anatomy» έρχονται αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις και αποφάσεις σε θέματα ζωής και θανάτου. Στα νέα επεισόδια του «Station 19» οι σχέσεις θα δοκιμαστούν, καθώς οι πράξεις του Sullivan (Boris Kodjoe) στο γάμο της Maya (Danielle Savre) και της Carina (Stefania Spampinato), βάζουν σε κίνδυνο το δικό του γάμο με την Andy (Jaina Lee Ortiz). Τη σκυτάλη στις συναρπαστικές εξελίξεις παίρνει το «Grey’s Anatomy» με τους γιατρούς του Grey Sloan Memorial να βιώνουν μια διαφορετική πραγματικότητα μετά την ολοκλήρωση της πανδημίας, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Meredith (Ellen Pompeo) επιστρέφει.

Την εβδομάδα μετά τη διπλή πρεμιέρα, τα νέα επεισόδια «Station 19» θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.00, ενώ τα νέα επεισόδια «Grey’s Anatomy» κάθε Τρίτη από τις 21.00.

Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, 16:09