Eίναι ακόμα «δεσμευμένοι;». Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West, Αμερικανός ράπερ, παραγωγός, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας), συνεχίζει να φοράει τη βέρα του, δύο μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian, Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας, παραγωγός) σηματοδοτώντας το τέλος του «Kimye», ενός από τους πιο γνωστούς και πλουσιότερους γάμους διασημοτήτων.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Ντίτζεϊ Καλέντ (DJ Khaled) Αμερικανός DJ, παραγωγός δίσκων) ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ράπερ στο Instagram. Σ’ αυτή τη φωτογραφία φαίνεται να φοράει τη βέρα του. Ο Κάνιε πραγματοποίησε επίσκεψη – έκπληξη στον παραγωγό, για να ακούσει τα τραγούδια του από το καινούργιο άλμπουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΚΑΝΙΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!», έγραψε ο Καλέντ με κεφαλαία γράμματα. Συνεχίζοντας: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ. Η Melissa Zuniga (@chefmelissazuniga) ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΒΙΓΚΑΝ». Σχολιάζοντας την έκφραση του τραγουδιστή στην φωτογραφία ο Ντίτζεϊ Καλέντ έγραψε: «Ξέρετε, όταν κάνετε αυτήν την έκφραση σημαίνει ότι το άλμπουμ “GODS HANDS IS ALL OVER IT”, είναι καταπληκτικό!».

Δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο από την επίσκεψη του Κάνιε στο σπίτι του.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ήταν παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια, αλλά τα πρώτα σύννεφα σχηματίστηκαν με την αποτυχημένη απόπειρα του ράπερ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αναφέρει το Page Six.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης