Σχεδιαστής μόδας, περφόρμερ καμπαρέ, ενδυματολόγος θεατρικών παραστάσεων στο Μπρόντγουεϊ, παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. O Άιζακ Μιζράχι (Isaac Mizrahi) μιλά για τη ζωή του με το ίδιο μείγμα πνεύματος και σκωπτικής διάθεσης, που χαρακτηρίζει τα δημοφιλή σχέδιά του στα απομνημονεύματά του που κυκλοφόρησαν από τον εκδοτικό τίτλο Flatiron.

Στο βιβλίο με τίτλο «Ι.Μ. A Memoir» ο Άιζακ Μιζράχι προσφέρει μια αιχμηρή, ειλικρινή και συγκινητική ματιά στη ζωή του μέχρι στιγμής. Μεγαλώνοντας στο Μπρούκλιν ως γκέι σε μια συντηρητική οικογένεια Σύρων Ορθόδοξων Εβραίων, ο Άιζακ είχε μοναδικά ταλέντα που τελικά τον οδήγησαν στη μόδα και αργότερα σε κύκλους προσωπικοτήτων των δεκαετιών του 20ού και του 21ου αιώνα: Ρίτσαρντ Άβεντον, Όντρεϊ Χέπμπορν, Άννα Γουίντουρ, Μέριλ Στριπ, Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα απομνημονεύματά του ο Άιζακ Μιζράχι αναφέρεται στην αγάπη του για τη Νέα Υόρκη, στις μάχες του με το βάρος, την αϋπνία και την κατάθλιψη. Μιλά για τα όσα βίωσε ως ομοφυλόφιλος άνδρας σε ομοφοβική εποχή παρακολουθώντας τις επιζήμιες επιπτώσεις της επιδημίας του AIDS.

Γεμάτη με προσωπικές λεπτομέρειες και με απαράμιλλο έξυπνο χιούμορ, η αφήγηση του Μιζράχι αποκαλύπτει όχι μόνο τη γοητεία των χρόνων του, αλλά και το θάρρος κάτω από τη λάμψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης