Σύμφωνα με το περιοδικό People, o ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν λίγες ώρες μετά την άσκηση  ποινικών διώξεων εις βάρους του ήταν μαζί με τη σύζυγό του στο πριβέ κλαμπ «Zero Bond» της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει πηγή στο People ο ηθοποιός έδειχνε «χαλαρός και ήρεμος. Δεν μίλησαν με κανέναν και κατευθύνθηκαν στο πίσω μέρος του ιδιωτικού κλαμπ όπου φιλοξενούσε παιχνίδια πόκερ. Αφού πέρασαν περίπου 30 με 40 λεπτά το ζευγάρι βγήκε από την αίθουσα και κάθισε στο σαλόνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες πριν η Χιλάρια Μπάλντουιν (Hilaria Baldwin) σε άναρτησή της στο instagram ευχαρίστησε τους θαυμαστές του ηθοποιού για την υποστήριξη που δέχονται. «Ελπίζω να καταλαβαίνετε πόσα πολλά σημαίνει η υποστήριξη και η καλοσύνη σας προς τον Άλεκ και τα παιδιά μας… Μας βοηθάτε να γίνουμε πιο δυνατοί γονείς και συνεργάτες σε αυτήν την αδιανόητη στιγμή, που προέρχεται από μια τέτοια σπαρακτική τραγωδία… Άλεκ, σε αγαπάμε και είμαστε εδώ για σένα», έγραψε μεταξύ άλλων.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Σημειωτέον ο Άλεκ Μπάλντουιν, κατηγορείται και επίσημα για ανθρωποκτονία από αμέλεια μαζί με τη Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς κατά την διάρκεια προβών σε κινηματογραφικό πλατό στο Νέο Μεξικό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης