Το νέο ντοκιμαντέρ «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» της Τέιλορ Σουίφτ είναι ήδη διαθέσιμο στο Disney+. Τα γυρίσματα έγιναν στο Long Pond Studio, στη Hudson Valley της Νέας Υόρκης, όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σουίφτ, ο βασικός συνεργάτης της, ο Άαρον Ντρέσνερ και ο συμπαραγωγός Τζακ Αντόνοφ μαζεύτηκαν για να ερμηνεύσουν κάθε ένα από τα τραγούδια του «Folklore» και να μοιραστούν τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια του άλμπουμ.

«Είναι ένα άλμπουμ που σου επιτρέπει να νιώσεις αυτό που αισθάνεσαι, και είναι το προϊόν μιας απομόνωσης» λέει στο τρέιλερ, για το «Folklore» η Σουίφτ. Συζητώντας με τον Ντρέσνερ, προσθέτει: «Αυτή μπορεί να ήταν μια περίοδος στην οποία απολύτως έχασα τον νου μου και, παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι αυτό το άλμπουμ ήταν ένα αληθινό σωσίβιο και για τους δυο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ντοκιμαντέρ είναι η πρώτη φορά που οι Σουίφτ, Ντρέσνερ και Αντόνοφ έπαιξαν μαζί το «Folkore». Όπως σημειώνει το Rolling Stone, το άλμπουμ δημιουργήθηκε στη διάρκεια της πανδημίας, με τους τρεις τους να στέλνουν – από τον «εγκλεισμό» του ο καθένας – τραγούδια ο ένας στον άλλον.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης