Φωτογραφίες – Βίντεο : Χάρης Γκίκας

Μια διαφορετική και ιδιαίτερη συναυλία στα «μέτρα» του κορωνοϊού δίνει αυτήν την ώρα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό που περνά από στενά και γειτονιές της Αθήνας. Η «συναυλία εν κινήσει» πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού ξεκίνησε πριν λίγη ώρα από την Τεχνόπολη στο Γκάζι. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η ερμηνεύτρια βρέθηκε με το φορτηγό μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει στον δρόμο και μαζί με τους κατοίκους να της προσφέρουν ένα απλόχερο χειροκρότημα. 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εδώ και δύο μέρες προσπαθούμε να κάνουμε το φορτηγό σαν μια σκηνή κινούμενη… είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη εποχή αλλά νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος της. Είμαι υπερήφανη που η Ελλάδα τα έχει καταφέρει και αυτή η περιβόητη καμπύλη πάει να γίνει μηδέν. Λίγη υπομονή ακόμη και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και επειδή νομίζω μέσα από τα τραγούδια και μέσα από τις νότες δημιουργείται ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και σίγουρα δεν μεταφέρει μικρόβια. Η μουσική περνάει μέσα από τις χαραμάδες των παραθύρων, περνάει μέσα από τις πόρτες, διεισδύει στις ψυχές μας. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό γύρω στην πόλη που αγαπάμε. Την Αθήνα» αναφέρει μεταξύ άλλων στο zougla.gr η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με αφορμή τη μουσική εκδήλωση «Από τον δρόμο με αγάπη».

Δείτε video από την… στάση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Ευαγγελισμό

 

Δείτε το βίντεο:

 

Οι δηλώσεις της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο zougla.gr

«Καλή σας ημέρα χαίρομαι παρά πολύ που βρίσκομαι σε έναν αγαπημένο χώρο εδώ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Χαίρομαι που θα μπορέσω να δώσω λίγη χαρά στους ανθρώπους που είναι κλεισμένοι εδώ και πάρα πολύ καιρό στα σπίτια τους, όπως κι εγώ φυσικά, το μένουμε σπίτι ούτως ή άλλως ήταν ένα μότο των τελευταίων 40 ημερών.

Όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος αυτός έρχεται και με ακολουθεί, με βλέπει, με ακούει, οπότε σήμερα η σκέψη έγινε ανάποδα. Θα πάω εγώ σε αυτούς. Η σκέψη γεννήθηκε ένα πρωινό, τη μετέφερα στον δήμαρχό μας και σε χρόνο αστραπή υλοποιήθηκε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μπακογιάννη, στην Τόνια  Δραγούμη, στην παραγωγό μου, στους μουσικούς μου, και αυτοί προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή. Έτσι εγώ την ονομάζω «Από τον δρόμο με αγάπη». Έδωσα αυτόν τον τίτλο…. είναι ο Θωμάς Κοντογιώργης στο πιάνο, ο Παντελής Τζιάλας στην κιθάρα, ο Πετρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο και σήμερα εξ’ ανάγκης θα παίξει με ηλεκτρικό. Ο Ζαχαρίας Σταμούλος επιμελήθηκε τον ήχο.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης