Ανταπόκριση  Αναΐς Βάθη- Βρυξέλλες

«Δεν θεωρώ γενικά ότι είμαι αδικημένη αλλά δυστυχώς πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δεχτεί και bulling επειδή είμαι μοντέλο και τραγουδάω. Κάποιοι δεν θέλανε να δώσουν την προσοχή που θα έπρεπε στα τραγούδια μου λόγω της εμφάνισης μου και της δουλειάς μου ως μοντέλο καθώς πολλοί λίγοι από αυτούς ξέρουν ότι τραγουδάω και παίζω πιάνο από 5 χρόνων και τα πρώτα βήματα στην καριέρα μου ήταν μέσα από τη μουσική και μόνο» αναφέρει μεταξύ άλλων στο zougla.gr και την Αναΐς Βάθη, η Νάταλι Θάνου με αφορμή το νέο της τραγούδι «All Again».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αποφάσισες μετά από το μόντελινγκ να ασχοληθείς με τον χώρο της μουσικής;

Τα πρώτα βήματα στην καριέρα μου ήταν στη μουσική και όχι στο μόντελινγκ και ας έχουν οι περισσότεροι αντίθετη εντύπωση. Στην ηλικία των 16 έκανα το πρώτο μου demo cd με μια μπάντα στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτό ακολούθησε η καριέρα μου στο μόντελινγκ, τα ταξίδια, τα εξώφυλλα και οι τίτλοι ομορφιάς. Όμως το ξεκίνημα μου ήταν στο τραγούδι.

Πιστεύεις πως έχεις αδικηθεί  από κάποιους που σε βλέπουν περισσότερο ως μοντέλο παρά ως καλλιτέχνη;

Δεν θεωρώ γενικά ότι είμαι αδικημένη αλλά δυστυχώς πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δεχτεί και bulling επειδή είμαι μοντέλο και τραγουδάω. Κάποιοι δεν θέλανε να δώσουν την προσοχή που θα έπρεπε στα τραγούδια μου λόγω της εμφάνισης μου και της δουλειάς μου ως μοντέλο καθώς πολλοί λίγοι από αυτούς ξέρουν ότι τραγουδάω και παίζω πιάνο από 5 χρόνων και τα πρώτα βήματα στην καριέρα μου ήταν μέσα από την μουσική και μόνο.

Το bulling από τα άτομα που δεν δέχονται το γεγονός ότι ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τα πάντα και ναι ένας καλλιτέχνης επιτρέπεται να έχει αναλογίες μοντέλου και να μην μας γίνεται αντιπαθής για αυτόν τον λόγο. Είναι 2019 πρέπει να υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης, και ας γίνουμε λιγότερο επικριτικοί (judgmental) και περισσότερο αποδεκτοί και ευγενικοί ο ένας με τον άλλον.

Έχοντας περάσει από τον χώρο της show biz θεωρείς ότι το σεξιστικό στοιχείο κυρίως σε ό,τι αφορά το γυναικείο φύλλο συνεχίζει να υφίσταται;

Φυσικά και ναι. Το συναντάμε καθημερινά και εγώ προσωπικά είμαι παθιασμένη οπαδός του κινήματος «time’s up». Με τις περισσότερες γυναίκες στη ζωή μου έχω μια σχέση που ενδυναμώνουμε η μια την άλλη.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα μυαλά των ανθρώπων που πιστεύουν ότι ακόμα είναι σωστές οι συμπεριφορές με έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες. Πάντως πιστεύω πως τώρα η γυναίκα είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Μίλησε μας για τη συνεργασία σου με την Polymusic;

Η συνεργασία μου με την «Polymusic» ξεκίνησε πρόσφατα και την κατάλληλη στιγμή…

Όταν ο Βίκτωρ Πολυδώρου μου ανακοίνωσε ότι θέλει να στείλει τραγούδι στη «Eurovision» για την Ελλάδα είπα ναι εννοείται ότι θα το δοκιμάσω. Εξ’ άλλου το τραγούδι μου «All Again» (Δεν Έχουμε Χωρίσει) από την αρχή μου άρεσε τόσο πολύ, που ήταν αδύνατο να μη συνεχίσω τη δουλειά μου στη μουσική βιομηχανία η οποία μου έλειπε αρκετά.

Πες μας δύο λόγια για το καινούργιο σου single «All Again»

Το single μου «All Again»(Δεν Έχουμε Χωρίσει) συνδυάζει 2 κόσμους και γι αυτόν τον λόγο αρέσει πολύ στο κοινό. Συνδυάζει το ανατολίτικο vibe με το dance beat και είναι αρκετά ανεβαστικό.

Εγώ προσωπικά ταξιδεύω όταν το τραγουδάω. Το έχουμε κάνει σε 2 γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά.

Ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και ακούω πολύ θετικά σχόλια τα όποια με κάνουν πολύ ευτυχισμένη.

Το υπογράφουν οι  Βίκτωρ Πολυδώρου στη μουσική, η Εύα Κυρογλάνη και Μιχάλης Κεχαγιάς στον στίχο ενώ ο dj Pantelis που είναι ειδήμων στο Ethnic dance beat έκανε την παραγωγή. Περιμένουμε το video clip που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Πού θα κάνεις τις επόμενες live εμφανίσεις σου;

Είμαστε σε συζητήσεις και θα σας ενημερώσω σύντομα.. stay tuned..

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης