Η Νίνα Λοτσάρη και ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ενώνονται για πρώτη φορά μαζί, Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο ατμοσφαιρικό κηποθέατρο, στο φεστιβάλ Παπάγου στις και μιλάνε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για το πάθος, τη μουσική και τις δυσκολίες της εποχής. Διαθέτοντας πλούσια συναυλιακή & θεατρική εμπειρία, ο καθένας ξεχωριστά, μαζί με την πενταμελή τους ορχήστρα, παρουσιάζου από κοινού, ένα πρόγραμμα διεθνών απαιτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«La pasión»..Το πάθος για τη μουσική είναι αυτό που μας ενώνει με τον Σταύρο και οι καλλιτεχνικοί κώδικες αλλά πάνω από όλα μας ενώνει η κοινή αισθητική στο πως να προσεγγίζουμε οποιοδήποτε τραγούδι επιθυμούμε», αναφέρεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πολυτάλαντη Νίνα Λοτσάρη.

Όπως επισημαίνει: «Είτε είναι μια άρια απο την Turandot είτε είναι μια ροκ μελωδία των Led Zeppelin βρίσκουμε τον τρόπο να δέσουν αρμονικά!Αυτό που ενώνει τις ψυχές των ανθρώπων είναι η μουσική.Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της.Αυτό είναι και το μήνυμα της σύμπλευσής μας καλλιτεχνικά με τον Σταύρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής, ο καλλιτέχνης δεν σταματά να σχεδιάζει, να δημιουργεί και να παρουσιάζει νέα project».

«Έτσι λοιπόν», τονίζει, «συνεργάζομαι για πρώτη φορά με την Νίνα Λοτσάρη, μια ερμηνεύτρια-performer που θαυμάζω και εκτιμώ πολύ. Με κοινή αφετηρία, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα λαμπερό, φρέσκο και διεθνών απαιτήσεων. Γνωστά κομμάτια από την διεθνή αλλά και την ελληνική σκηνή, «συναντούν» διάσημες άριες από τον χώρο της όπερας, της jazz αλλά και ακούσματα του Bregovic»

Τι να περιμένει το κοινό; Διασκευασμένα αλλά και πρωτότυπα τραγούδια από την Αμερικανική σχολή της Jazz, blues & musical συναντούν διαχρονικές επιτυχίες από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Ακούσματα του Bregovic «μπλέκονται» με το Summertime, το «phantom of the opera», δένουν με το Besame Mucho & συνδυάζονται με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του Χιώτη, Μουζάκη, Πλέσσα, που δημιουργούν μια συναρπαστική set list.

La pasiòn…Νίνα Λοτσάρη & Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε μια μουσική «συνάντηση» γεμάτη φινέτσα, φρεσκάδα, ενέργεια & πάθος!

Συντελεστές:

Βασίλης Θεοδωράκογλου, ενορχηστρώσεις

Νίκος Σταδιάτης, ακορντεόν

Αλίκη Μαϊδώνη, τσέλο

Ρενάτο Κούσι, τρομπόνι

Φώτιος Γιαννόπουλος, τύμπανα

Κωνσταντίνος Λέπουρης, φωτογραφία

Νίκος Τσαούσης, εκτέλεση παραγωγής

Μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr και στα εξής φυσικά σημεία:

α) Γραφείο Φεστιβαλ Παπάγου/Χολαργού (Αναστάσεως 90, Παπάγου)

β) Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Περικλέους 56)

γ) Δαναός (Λ. Μεσογείων 230, Χολαργός)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης