Το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών εκδηλώσεών του την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Μαζί τους, το world acoustic ντουέτο των Kadinelia.

Με πρόσφατη την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, που τιτλοφορείται «Έχω κέφια», ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του πραγματοποίησαν το καλοκαίρι μια σειρά συναυλιών σε… θερμοκρασία βρασμού, που αποδεικνύουν τη δύναμη της αληθινής μουσικής να συγκινεί, να γοητεύει αλλά και να παρακινεί σε δράση, υπενθυμίζοντας ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές εποχές ανθίζει η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Τη συναυλία θα ανοίξουν τα Kadinelia, το ντουέτο που δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου.

Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»: Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, 21.00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης