Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West ή Ye) πηγαίνει στη Ρωσία. Σύμφωνα με το Billboard, ο Αμερικανός ράπερ σχεδιάζει ένα ταξίδι στη Μόσχα την ερχόμενη άνοιξη ή το καλοκαίρι και σκοπεύει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, και να πραγματοποιήσει παραστάσεις Κυριακάτικης Λειτουργίας.

Θα είναι οι πρώτες εμφανίσεις του Κάνιε Γουέστ -ράπερ, δισκογραφικού παραγωγού, επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας- στη Ρωσία και ο έμπιστός του σύμβουλος στρατηγικής Αμίρ Σουντάν είπε ότι τα διαδικαστικά σχεδιάζονται με τον δισεκατομμυριούχο με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία Αράς Αγκαλάροφ, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων, και με τον γιο του Εμίν Αγκαλάροφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα περάσει αρκετό χρόνο εκεί» είπε ο Αμίρ Σούνταν, εξηγώντας ότι η Ρωσία θα είναι «σαν δεύτερη πατρίδα» για τον ράπερ.

Ο Αγκαλάροφ, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Πούτιν, έχει χαρακτηριστεί «Τραμπ της Ρωσίας» για τον τρόπο με τον οποίο προωθεί τις επιχειρήσεις του. Έχει συνεργαστεί με τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ στο παρελθόν, μεταξύ άλλων βοήθησε στον συντονισμό συνάντησης μεταξύ Ρώσου δικηγόρου και μελών της ομάδας εκστρατείας του Τραμπ κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

Το ταξίδι από τη Ρωσία στις ΗΠΑ είναι προς το παρόν περίπλοκο για διπλωματικούς λόγους για Αμερικανούς υπηκόους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ο Ye, ο Ye θα φτάσει εκεί όπως και να ‘χει. Τι θα πουν; Θα είναι ειδικός καλεσμένος των Αγκαλάροφ» είπε ο Σούνταν. «Ο Kanye ξέρει τι συμβαίνει περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο, γνωρίζει καλά τα πράγματα. Και δεν είναι κάτι ενάντια στις ΗΠΑ ή αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά ο Ye είναι ο Ye – δεν μπορεί να ελεγχθεί» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης