Ο Travis Scott ανακοίνωσε την επιστροφή του Astroworld Festival το 2021. Ο Αμερικανός ράπερ και ιδρυτής του Φεστιβάλ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την είδηση και έγραψε: «Θα τα πούμε το επόμενο έτος… στο Astrofest». «Μείνετε ασφαλείς» πρόσθεσε.

Το Astroworld Fest διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2018 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τον Νοέμβριο στη γενέτειρά του καλλιτέχνη, το Χιούστον του Τέξας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι Scott, Post Malone, Lil Wayne, Young Thug, Rae Sremmurd, Gunna, Houston All Stars, Sheck Wes, Metro Boomin, Trippie Redd, Virgil Abloh, Smokepurpp και Tommy Genesis.

Στο Φεστιβάλ του 2019 επίσης συμμετείχαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων οι Φαρέλ Γουίλιαμς, Μέριλιν Μάνσον, Gucci Mane, DaBab και άλλοι.

Οι ημερομηνίες και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες στη διοργάνωση του 2021 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν από τον Σκοτ να ανέβει τη σκηνή μαζί με τους φίλους του στη βιομηχανία και τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τη δισκογραφική του εταιρεία, Cactus Jack.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης