O Αντώνης Σκαμνάκης, σε μυσταγωγικό κλίμα, παίζοντας Βιόλα ντα Γκάμπα θα παρουσιάσει το project : «Viola Da Gamba Loops».

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι από τη Δυτική Αφρική μέχρι την Κρήτη και από τον Marin Marais μέχρι τον Tom Waits. Παράλληλα εκτυλίσσονται δικές του συνθέσεις από θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο project «Viola Da Gamba Loops’» επιχειρείται για πρώτη φορά η χρήση ενός οργάνου παλαιάς μουσικής (γκάμπα) να συνδυαστεί με τη σύγχρονη μουσική τεχνολογία (loop machine) σε ένα ρεπερτόριο, πέρα από αυτό του οργάνου, δύο βιόλες κι ένα loop-machine θα ενορχηστρώνουν το κάθε κομμάτι.
Διάρκεια προγράμματος : 1:20

Λίγα λόγια για τον ίδιο:

Ο Αντώνης Σκαμνάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και παίζει κοντραμπάσο και βιόλα ντα γκάμπα.
Διετέλεσε για 15 χρόνια μέλος του συγκροτήματος Χαΐνηδες και σήμερα ασχολείται κυρίως με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ως κοντραμπασίστας έχει συνεργαστεί με πλήθος άλλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων
Σήμερα συνεργάζεται με τη Μαρίζα Κωχ, Νένα Βενετσάνου, Βασιλική Παπαγεωργίου καθώς και με τη θεατρική ομάδα «Αστροναύτες’» και την ομάδα μαριονετιστών  «Hop Signor».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Info

Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 9μμ

Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο» Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι – κοντά στον ΗΣΑΠ

Είσοδος: 10 ευρώ με κρασί

Τηλέφωνο κρατήσεων – πληροφορίες: 210 6817042

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης