Το Flux Laboratory και η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ζυρίχης και το Cine Magazine, παρουσιάζουν την ταινία «Θεοί του Μόλενμπεεκ» στο Flux Laboratory Athens το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6μμ. Η ταινία θα προβληθεί επίσης σε δύο διαφορετικά σχολεία της Αθήνας με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Η ταινία παρουσιάζει τις ζωές δύο εξάχρονων αγοριών -του Φινλανδού Άατος και του Μαροκινού Αμινέ-, δύο καρδιακών φίλων που ταξίδευαν, με τη δύναμη της φιλίας και της φαντασίας, πολύ μακριά από το μίσος αυτού του κόσμου. Ένα ντοκιμαντέρ για τους αληθινά ιερούς δεσμούς, αυτούς που δεν διαταράσσονται ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκηνοθεσία και Σενάριο: Reetta Huhtanen

Η είσοδος στην ταινία, που έχει διάρκεια 73′, είναι ελεύθερη. Γλώσσα: Γαλλικά, Φινλανδικά, Αραβικά, Ισπανικά. Υπότιτλοι: Αγγλικά, Ελληνικά. Θα προσφέρεται ένα σνακ στις οικογένειες. Το Flux Laboratory Athens βρίσκεται στην Πλάκα, Αγγ. Γέροντα 12, 10558.

Τηλ: 210 0108357.
 
 
 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης