Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι σπουδαία σταρ του κινηματογράφου, αλλά όχι στα μάτια των παιδιών της.

Η Πάλτροου παραδέχτηκε ότι η κόρη της Απλ, 17 ετών, και ο γιος της, Μόουζες 15 ετών, τα παιδιά που απέκτησε στον γάμο της με τον Κρις Μάρτιν δεν έχουν μπει στον κόπο να παρακολουθήσουν τις ταινίες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά η Απλ, δεν έχει δει καμία ταινία, ανέφερε η ηθοποιός.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο πρώτο επεισόδιο του «Shop Today with Jill Martin» στο κανάλι streaming Today All Day: «Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει ποτέ σε μια ταινία … Εννοώ, νομίζω ότι ο γιος μου έχει δει το “Iron Man”, αλλά δεν νομίζω ότι η κόρη μου με έχει δει ποτέ σε ταινία».

Η ηθοποιός και γκουρού της ευεξίας και του υγιεινού τρόπου ζωής είπε ακόμη ότι «η κόρη της θεωρεί ότι είναι περίεργο να είναι στη μεγάλη οθόνη». «Λέει ότι της αρέσει που είμαι εδώ» καθώς βάζει και τα δύο χέρια πάνω στην καρδιά της, πρόσθεσε η Πάλτροου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε επίσης ότι η αγαπημένη ταινία στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει είναι η κωμωδία του 2001 «The Royal Tenenbaums».

Μίλησε για το πώς η ταινία κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της σε συζήτηση κατά τη διάρκεια μιας εικονικής επανένωσης των συντελεστών της ταινίας του Γουές Άντερσον στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

«Έχω την ανάμνηση του πατέρα μου να με επισκέπτεται» είπε η Πάλτροου, σύμφωνα με το USA Today. «Ήρθε την ημέρα που γυρίζαμε τη σκηνή που κατεβαίνω από το λεωφορείο και ο Ρίτζι με παίρνει και ο πατέρας μου ήταν εκεί. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα» τόνισε. Ο πατέρας της ηθοποιού, Μπρους Πάλτροου πέθανε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας λόγω επιπλοκών από καρκίνο και πνευμονία σε ηλικία 58 ετών.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης