Η αγαπημένη ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της γιατρού Κάλι Τόρες στην ιατρική τηλεοπτική σειρά «Grey’s Anatomy» και βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρες,(Sara Ramírez) ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται στην παραγωγή της επερχόμενης σειράς του «Sex and the City» με τίτλο «And Just Like That…».

 Πρόκειται για το πρώτο μη-δυαδικό (non-binary) χαρακτήρα. Η Ραμίρες θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Τσε Ντίαζ (Che Diaz), μίας stand-up κωμικής ηθοποιού. Η Τσε έχει ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο όπου η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), εμφανίζεται συχνά. Ο ρόλος της Τσε διακρίνεται από πηγαία αίσθηση του χιούμορ και οι προοδευτικές συζητήσεις της σχετικά με τους ρόλους των φύλων έχουν κάνει το ραδιόφωνο της πολύ δημοφιλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Το «And Just Like That…» ακολουθεί την Κάρι, τη Μιράντα (Σίνθια Νίξον) και την Σάρλοτ (Κρίστιν Ντέιβις) καθώς διαβαίνουν το ταξίδι της ζωής και φιλίας από την ηλικία των 30 και 40 στην ακόμα πιο περίπλοκη πραγματικότητα των 50.

Απούσα από τη νέα ιστορία θα είναι η Σαμάνθα Τζόουνς καθώς η Κιμ Κατράλ που την ερμήνευσε, δεν θα συμμετάσχει στην αναβίωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης