Οι διάσημοι του Χόλιγουντ συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην 25η τελετή απονομής των Critics Choice Awards, στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Μεταξύ των στιγμών της βραδιάς που ξεχώρισαν ήταν οι πανηγυρισμοί της Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ όταν παρέλαβε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά για τον ρόλο που υποδύεται στο «Fleabag», η εμφάνιση της Αν Χάθαγουεϊ στη σκηνή, η πρώτη δημόσια μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, καθώς και οι εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες, της ταινίας «Bombshell» Νικόλ Κίντμαν και Σαρλίζ Θερόν που κάθισαν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άφιξη της Σίνθια Ερίβο, στην τελετή απονομής των Critic’s Choice Awards 2020 και οι ομιλίες της Λόρα Ντερν, της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, του Κουέιντιν Ταραντίνο, του Έντι Μέρφι και του Άντριου Σκοτ όταν παρέλαβαν τα βραβεία τους ήταν επίσης στις δυνατές στιγμές της τελετής απονομής.

«Έχω υποδυθεί τους πάντες, έχω γίνει αστυνομικός και ληστής, γιατρός και καθηγητής, έχω υποδυθεί ανθρώπους διαφορετικών εθνοτήτων, υπήρξα ζώο, ένα γαϊδουράκι και ένα διαστημόπλοιο» τόνισε ο Έντι Μέρφι παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο για το Σύνολο της Καριέρας του.

«Αυτό είναι το ένα πράγμα που λέω όταν νέοι ηθοποιοί έρχονται και με ρωτάνε: “Έχετε κάποια συμβουλή;” Τους απαντώ: “Ποτέ μην υποδύεσαι διαστημόπλοιο”», ανέφερε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Good Place» τιμήθηκε με το βραβείο #SeeHer και μίλησε για τη γυναικεία φύση και την αποδοχή του εαυτού της.

«Για μένα, το να είμαι γυναίκα δεν είναι να είμαι ισχυρή ή να είμαι γενναία ή να ασκώ επιρροή. Δεν πρόκειται για κάτι συγκεκριμένο, αλλά είναι το να δίνεις στον εαυτό σου άδεια να είναι τα πράγματα που είσαι ήδη… Ήμουν πραγματικά τυχερή που υποδύθηκα πραγματικά πολύπλοκες γυναίκες. Αυτό που έμαθα είναι ότι καμία δεν είναι ένα μόνο πράγμα. Είμαστε όλες πολλά πράγματα» τόνισε.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Parasite» βίωσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς, όταν μοιράστηκε το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας με τον Σαμ Μέντες για το «1917».

Ο σκηνοθέτης από τη Νότια Κορέα δήλωσε – μέσω του μεταφραστή του – ότι «σίγουρα δεν περίμενε να κερδίσει αυτό το βραβείο, οπότε δεν προετοίμασε ομιλία».

«Σήμερα απλά απολάμβανα το vegan burger και προσπαθούσα να απολαύσω την τελετή» πρόσθεσε ο Μπονγκ Τζουν Χο, αναφερόμενος στο vegan μενού που προσφέρθηκε στην τελετή απονομής των Critics Choice Award και κάνοντας παραλληλισμό με την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Αφού εξέφρασε ευχαριστίες σε εκείνους που τον βοήθησαν να κάνει το «Parasite», ο Μπονγκ είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ και θα πάω κάτω να τελειώσω το μισό-vegan burger μου».

Για λόγους που δεν αποσαφηνίστηκαν, σύμφωνα με το etonline κανένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood» δεν παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων και έτσι ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο και η 10χρονη Τζούλια Μπάτερς εκπροσώπησαν το κινηματογραφικό έργο που απέσπασε, μεταξύ άλλων, το τρόπαιο Καλύτερης Ταινίας.

Όταν ανακοινώθηκε ότι το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου απέσπασε ο Μπραντ, ο Κουέντιν Ταραντίνο προσπάθησε να πείσει τη νεαρή ηθοποιό να ανεβεί στη σκηνή και να το παραλάβει. Στη συνέχεια όταν το σπουδαιότερο βραβείο της βραδιάς απονεμήθηκε στην ταινία, η Τζούλια Μπάτερς ανέβηκε τελικά στη σκηνή και είπε: «Καθώς δεν αντικατέστησα τον Μπραντ όπως ο Κουέντιν ήθελε, μου είπε ότι θα έπρεπε καλύτερα να ανεβώ και να πάρω αυτό» είπε η Μπάτερς. «Είμαστε πολύ τυχεροί. Γεια σας!» αναφώνησε.

Οι παραγωγοί Σάνον ΜακΙντός και Ντέιβιντ Χέιμαν μίλησαν περισσότερο και ο Ταραντίνο ευχαρίστησε τον ηθοποιό Χάρβεϊ Καϊτέλ, ο οποίος πίστεψε σε αυτόν και ουσιαστικά του έδωσε μια ευκαιρία να ξεκινήσει την καριέρα του. Ήταν ένας απροσδόκητα γλυκός και σεμνός επίλογος της βραδιάς, σύμφωνα με το etonline.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης