Η παγκόσμια πρεμιέρα της ροκ κωμωδίας του Ντάνι Μπόιλ «Yesterday» θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης (Tribeca Film Festival), στις 4 Μαΐου.

Το Φεστιβάλ, το οποίο αρχίζει στις 24 Απριλίου με το ντοκιμαντέρ «The Apollo» για το ιστορικό θέατρο του Χάρλεμ και θα κλείσει με την ταινία «Yesterday».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Universal έχει ανακοινώσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Yesterday» στις ΗΠΑ, την 28η Ιουνίου.

Στην ταινία σε σενάριο Ρίτσαρντ Κέρτις πρωταγωνιστεί ο Χιμές Πατέλ ως τραγουδιστής – τραγουδοποιός σε μια μικρή αγγλική παραθαλάσσια πόλη, του οποίου τα όνειρα για κατάκτηση της φήμης γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά τη στήριξη από τη φίλη των παιδιών του χρόνων, που υποδύεται η Λίλι Τζέιμς.

Μετά από ένα φρικτό ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός μυστηριώδους παγκόσμιου blackout, ξυπνάει για να ανακαλύψει ότι οι «Beatles» δεν υπήρξαν ποτέ. Οι Κέιτ ΜακΚίνον και Εντ Σίραν επίσης πρωταγωνιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρόκειται για κινηματογραφική ταινία – ταξίδι στον χρόνο, αλλά είναι σαν να συστήνουμε τη μουσική των Beatles στην Αμερική για πρώτη φορά – ξανά» δήλωσε ο Μπόιλ, σύμφωνα με το Variety.

«Είμαι απολύτως ευτυχής που η ταινία μας έχει επιλεγεί για να κλείσει την αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τραϊμπέκα. Μια μεγάλη τιμή σε μια μεγάλη πόλη» υπογράμμισε.

Στο Φεστιβάλ θα προβληθεί επίσης σε πρώτη παγκόσμια προβολή η ταινία «Between Me and My Mind» για τον μουσικό, τραγουδιστή Τρέι Αναστάσιο και θα ακολουθήσει συναυλία της Trey Anastasio Band στο Θέατρο Μπίκον.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης