Η σχέση του Σιλβέστερ Σταλόνε με την Μπριγκίτε Νίλσεν κράτησε σχεδόν δύο χρόνια. Η Νίλσεν, η οποία έχει παντρευτεί συνολικά πέντε φορές, γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σταλόνε το 1985. Σημαντικό ρόλο για τη συγκεκριμένη έκβαση της σχέσης τους έπαιξε το φιλμ Ρόκι 4. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αρραβωνιάστηκαν, ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε μετά την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους. Το ζευγάρι έζησε μαζί 19 μήνες, ενώ το διαζύγιό τους κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια, οι δυο τους επανενώθηκαν για τα γυρίσματα της ταινίας Creed II, με την ηθοποιό να χαρακτηρίζει την πρώτη μέρα στο σετ «εξαιρετικά συναισθηματική». Όπως δήλωσε η ίδια, «το 1985 ήμουν παντρεμένη με τον Σιλβέστερ και αυτή τη φορά είμαι η πρώην. Ωστόσο για μένα ήταν υπέροχο που είδα ξανά το μισό καστ μετά από 32 χρόνια. Εγώ κι ο Σιλβέστερ είμαστε επαγγελματίες και έτσι συνεργαστήκαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως μια ξεχασμένη ιστορία μας ταξιδεύει και πάλι στο 1985, στο επίκεντρο της διαμάχης δύο μεγάλων ηθοποιών, του Σιλβέστερ Σταλόνε και του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Το 2011, η Μπριγκίτε Νίλσεν παραδέχτηκε σε ένα βιβλίο της πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ την περίοδο που δούλευαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας Red Sonja. Εκείνη την εποχή και οι δύο ηθοποιοί βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις, αλλά υπήρξε μια αμοιβαία έλξη, την οποία δεν μπόρεσαν να σταματήσουν. Το ίδιο διάστημα η Μπριγκίτε Νίλσεν είχε σχέση με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον οποίο και παντρεύτηκε σύντομα μετά τη λήξη του «παράνομου» δεσμού της με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Από την άλλη ο Σβαρτσενέγκερ παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά τη Μαρία Σράιβερ, από την οποία χώρισε το 2017.  

Πηγή: people.com 

Διαβάστε επίσης: Σιλβέστερ Σταλόνε: «Μετανιώνω για 6 ταινίες μου»

Διαβάστε επίσης: Σιλβέστερ Σταλόνε-Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η συμφιλίωσή τους μετά από 20 χρόνια αντιπαλότητας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης